Vælg en side

Kool Splash Oppustelig Vandrutsjebane

Varenummer (SKU): 16338 Kategorier: , ,

995,00 kr.

Splash! Med en oppustelig vandrutsjebane til poolen, bliver hver dag et fartfyldt poolparty! Rutsjebanen er ca. en meter høj fra jorden, kobles til din haveslange og sprøjter vand for at opnå det bedste glid. Indbygget trappe og håndtag på bagsiden. Maks. belastning 80 kg. … læs mere her

Er Kool Splash Oppustelig Vandrutsjebane - Intex på lager?

Annonce
Køb Kool Splash Oppustelig Vandrutsjebane - Intex

(27 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

Varefakta

  • Vare: Kool Splash Oppustelig Vandrutsjebane
  • Pris: Kr. 995
  • Kategori: Leg & Spil – Legetøj – Vandlegetøj}

Kool Splash Oppustelig Vandrutsjebane er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Kool Splash Oppustelig Vandrutsjebane bruges af mange som den alternative gave, der ikke er andre der giver. Leg & Spil – Legetøj – Vandlegetøj} er en af de populære kategorier på gaveskalaen. Coolstuff har altid de fedeste gaveidéer som du ikke lige finder andre steder. Kool Splash Oppustelig Vandrutsjebane leveres med luksuriøse 90 dages returret. Er du på jagt efter den perfekte gave til konfirmanden, kan hjælpen købes for ussel mammon i form af Kool Splash Oppustelig Vandrutsjebane, det vil i hvert fald give smil på læben hos modtageren. Det kan siges meget enkelt: Kool Splash Oppustelig Vandrutsjebane er den perfekte receptionsgave. Mange gadgets bliver ofte opfattet som pjat, og derfor er der nogen, der ikke har lyst til at indkøbe en gadget eller to som gave. Det skal dog ikke afholde dig i din søgen efter den perfekte gave, langt de fleste synes det er sjovt at få gadgets.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

Kool Splash Oppustelig Vandrutsjebane er en af de eftertragtede varer fra kategorien Leg & Spil – Legetøj – Vandlegetøj} fra populære hos internetbutikken Coolstuff. I dette år – og nok også mange år frem er blevet ret eftertraget, blandt både unge og de lidt ældre. Online shoppere leder næsten altid efter den billigste pris på Kool Splash Oppustelig Vandrutsjebane, og køber ofte hos Coolstuff. Det kommer nok ikke bag på nogen at, den perfekte gave, er den gave, som modtageren bliver glad for. Vælger du at give Kool Splash Oppustelig Vandrutsjebane som gave, kan du godt regne med, at den falder i god jord.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe Kool Splash Oppustelig Vandrutsjebane online

Hvis du shopper online, er du sikret lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere end standard returretten og giver meget længere returtid. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og prissammenlignen er let at foretage, i den store skov af webshops, der er derude. Og du kan faktisk sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Når du handler online er du også fri for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det giver en god fleksibilitet for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

27 reviews for Kool Splash Oppustelig Vandrutsjebane

Vær den første til at anmelde “Kool Splash Oppustelig Vandrutsjebane”