Vælg en side

Rivsalt – Bird's Eye Chili

Varenummer (SKU): 19530 Kategori:

99,00 kr.

Elsker du, når det stikker på tungen? Super! Bird's Eye-chili bliver alt andet end en tam oplevelse! Pakken fra Rivsalt indeholder økologisk og tørret chili, som ligger på niveauet 50.000-70.000 Scoville-enheder. … læs mere her

Er Rivsalt - Bird's Eye Chili på lager?

Annonce
Køb Rivsalt - Bird's Eye Chili

(38 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

Varefakta

  • Vare: Rivsalt – Bird's Eye Chili
  • Pris: Kr. 99
  • Kategori: Spiseligt}

Rivsalt – Bird's Eye Chili er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Rivsalt – Bird's Eye Chili kan sprede glæde hos alle modtagere. Spiseligt} kategorien har længe være i Top-10 på online shoppen. Coolstuff har solgt de sjoveste gadgets i mange år. Rivsalt – Bird's Eye Chili kan returneres til shoppen igen inden for 90 dage, hvis du fortryder dit køb. Har du svært ved at finde den sjove gave, er det et sikkert valg, hvis du køber Rivsalt – Bird's Eye Chili, og du kan glæde dig over, at være en af dem med den sjoveste gave. Skåret ind til benet: Rivsalt – Bird's Eye Chili kan sagtens gives som mors dag gave. Der er ikke noget sjovt ved gadgets, vil kedelige mennesker sige, og det kan være derfor, at nogle, der kan synes, at det er mærkeligt at give gadgets væk i gave. Det har ikke noget på sig, og du skal ikke lade det afholde dig fra at sprede smil med en gadgets som gave, faktisk er det sådan at de fleste mennesker har en holdning om, at gadgets er perfekte gaveidéer.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

Rivsalt – Bird's Eye Chili er et af de absolut mest popoulære produkter i kategorien Spiseligt} fra populære i onlinebutikken Coolstuff. Hos webshops er et meget populært brand i øjeblikket, blandt shopper i hele Danmark. Ofte leder man efter den billigste Rivsalt – Bird's Eye Chili, og ender ret tit hos Coolstuff. Kort og godt, den rigtig gode gave gør modtageren glad. Beslutter du dig for at give Rivsalt – Bird's Eye Chili i gave, er du ret sikker på, at din gave bliver husket.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe Rivsalt – Bird's Eye Chili online

Du skal have i tankerne, når du handler online, er du sikret lidt bedre rettigheder, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. når produkterne er købt online, der er endda shops, der vælger at give mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det at sammenlligne priser bliver en leg, i den store skov af webshops, der er derude. Og du kan faktisk sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Du kan også springe en lang kø ved kassen over der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

38 reviews for Rivsalt - Bird's Eye Chili

Vær den første til at anmelde “Rivsalt – Bird's Eye Chili”